Mútues de Reemborsament o de Lliure Elecció

Joanne Hadida Isvy forma part del quadre mèdic de l’asseguradora mèdica AXA. Si vostè té contractada amb la seva mútua o assegurança mèdica la modalitat de ‘Reemborsament’ o ‘Lliure Elecció’ les sessions seràn molt més econòmiques, amb AXA com amb Cigna, BUPA, Estrella, Sanitas Mundi, Mútua General de Catalunya, Wintherthur, Adeslas Extra, HNA, Mapfre Caixa Salut, DKV Seguros, Cosalud etc. Gairebé totes les asseguradores disposen d’aquesta opció.

En aquest cas les sessions només li costaran el 10% o 20% del preu establert. El requisit és tenir una asseguradora amb pòlissa de lliure elecció o reemborsament, en la qual es presenta la factura que li prepararem i li abonen el 90-80% de la factura, ja que en aquest cas també pot triar un especialista fora del quadre mèdic.

Com saber si la seva Mútua és de reemborsament?
Si no sap si en la modalitat contractada amb la seva mútua té la possibilitat de reemborsament hauria consultar-ho amb la pròpia asseguradora, preguntant-los si pot triar un especialista fora del seu quadre mèdic, i presentar-los la factura perquè li reemborsin una part.

Si té Mútua de reemborsament què ha de fer?
Habitualment perquè li reemborsin haurà de presentar una sol·licitut com per exemple aquesta juntament amb la factura que rebrà després de cada sessió.